Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

  • témaJÓGA
  • 2018-10-27
  • 11927 megtekintések
Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

Különleges arca a jógának a páros ászanák végzése. Erős energetikai hatásokra lehet számítani, melyek új színt kölcsönöznek a már jól ismert jógagyakorlatoknak.

Ha régóta jógázol már, és nyitott vagy rá, hogy kipróbáld a jóga egy új árnyalatát, érdemes belekóstolnod a páros ászanák világába. Ezek a gyakorlatok nagyon erősen energizálnak, és tisztítják, dinamizálják a csakrákat is – főként, hogy ha a gyakorlás közben tudatosan figyelünk a megfelelő csakrára. Érdemes minél hosszabb ideig benne maradni az ászanákban, így a hatás még erőteljesebben érvényesül. Teljesen más tapasztalat lesz, mintha egyedül jógáznánk, hiszen ilyenkor a két ember energiája összeadódik. Így sokkal erősebben érezhetők a gyakorlatok jótékony hatásai, és teljesen új színeket tapasztalhatunk meg a gyakorlás során. S nem utolsó sorban, ha párunkkal együtt gyakorlunk, akár szexuális energiáink erőteljes ébredését is megtapasztalhatjuk.

Íme néhány páros ászana:

Ha nekik bejött a Transzcendentális Meditáció, Te miért ne próbálnád meg?

Kutatások szerint a meditáció már sejt szinten képes csökkenteni a stresszt. Ha Te is meggyőződnél róla, ajánljuk figyelmedbe a Transzcendentális Meditációt. Meditálni könnyű, és mindenki számára hasznos! A következő tanfolyam időpontja: 2022. október 7-11.

Hasonló érdekes cikkek

Legfrissebb cikkek

Kiemelt videók