Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

  • témaJÓGA
  • 2018-10-27
  • 14988 megtekintések
Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

Különleges arca a jógának a páros ászanák végzése. Erős energetikai hatásokra lehet számítani, melyek új színt kölcsönöznek a már jól ismert jógagyakorlatoknak.

Ha régóta jógázol már, és nyitott vagy rá, hogy kipróbáld a jóga egy új árnyalatát, érdemes belekóstolnod a páros ászanák világába. Ezek a gyakorlatok nagyon erősen energizálnak, és tisztítják, dinamizálják a csakrákat is – főként, hogy ha a gyakorlás közben tudatosan figyelünk a megfelelő csakrára. Érdemes minél hosszabb ideig benne maradni az ászanákban, így a hatás még erőteljesebben érvényesül. Teljesen más tapasztalat lesz, mintha egyedül jógáznánk, hiszen ilyenkor a két ember energiája összeadódik. Így sokkal erősebben érezhetők a gyakorlatok jótékony hatásai, és teljesen új színeket tapasztalhatunk meg a gyakorlás során. S nem utolsó sorban, ha párunkkal együtt gyakorlunk, akár szexuális energiáink erőteljes ébredését is megtapasztalhatjuk.

Íme néhány páros ászana:

Hasonló érdekes cikkek

Transzcendentális Meditáció

Hatékony stresszoldás és egy gyors út a spirituális fejlődésre

Kutatások szerint a meditáció már sejt szinten képes csökkenteni a stresszt. A Transzcendentális Meditáció ennek egy gyakorlatias, hétköznapokba könnyen beilleszthető formája. Testi és lelki jó hatásait számos tudományos kutatás igazolja. A következő Transzcendentális Meditáció tanfolyam időpontja: 2024. június 15-18.

Legfrissebb cikkek

Kiemelt videók