• Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

  Páros ászanák: a jóga egy különleges arca

  Különleges arca a jógának a páros ászanák végzése. Erős energetikai hatásokra lehet számítani, melyek új színt kölcsönöznek a már jól ismert jógagyakorlatoknak.

  TOVÁBB
 • Meditáció fekve

  Meditáció fekve

  Van olyan meditációs típus, amit kifejezetten fekve gyakorolhatunk a legjobban. A jóga nidra módszer segít a testet mélyen relaxált állapotba hozni, stresszoldó, és kiválóan javítja az alvászavart is.

  TOVÁBB
 • Miért ne féljünk az agressziótól?

  Miért ne féljünk az agressziótól?

  Az agressziót általában alapból elutasítjuk, holott ugyanennek az energiának vannak rendkívül pozitív megélési módjai is. Az elfojtott agresszióval pedig akár súlyos károkat, betegségeket is okozhatunk önmagunknak.

  TOVÁBB
 • Hogyan tanít a tánc nőnek vagy férfinak lenni?

  Hogyan tanít a tánc nőnek vagy férfinak lenni?

  Nőnek vagy férfinak lenni többet jelent, mint beleszületni egy biológiai szerepbe. Sok mintát hozunk a családunkból, de ahhoz, hogy mélyebben kibontakoztassuk a bennünk élő nőt vagy férfit, érdemes tanulnunk. Erre egy fantasztikus lehetőség a tánc.

  TOVÁBB
 • 5 hatékony jóga fajta

  5 hatékony jóga fajta

  A jógának annyi arca van, ahány irányzat. Szinte mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár gyógyulni szeretne, akár erősíteni, akár csupán lazításra és kevesebb stresszre vágyik.

  TOVÁBB