• Válassz gyorsvonatot! – a spirituális keresés egy csapdája

  Válassz gyorsvonatot! – a spirituális keresés egy csapdája

  Szédítő folyamat az, amikor nemcsak keresünk, de találunk is. Válaszokat, megértést, nagyobb békét. Ám egy dologra érdemes odafigyelni mindeközben.

  TOVÁBB
 • A meditáció veszélyei

  A meditáció veszélyei

  A meditáció sokat adhat, és számos területen nagy mértékben gazdagíthatja az életünket. De mint mindennél, itt is van pár dolog, amire érdemes odafigyelni.

  TOVÁBB
 • A meditáció fajtái

  A meditáció fajtái

  Szögezzük le: minden meditáció jó. Mindegyiknek van áldásos, jótékony hatása, bármelyik típusát gyakoroljuk is. Ám hasznos tisztában lenni azzal, hogy amit a köznyelvben meditációként emlegetünk, az valójában többféle különböző gyakorlat összessége, és nem feltétlenül tekinthető ezek közül mindegyik meditációnak. Mi több, a hatásuk is meglehetősen eltérő.

  TOVÁBB
 • 3 tévhit a meditációról

  3 tévhit a meditációról

  A meditációval kapcsolatban sokféle tévhit él az emberekben, ami miatt legtöbbször neki sem állnak a gyakorlásnak. Pedig a meditáció, ha helyesen gyakoroljuk, könnyű, örömteli és élvezetes! Mi több, vegetáriánusnak sem kell lenni hozzá, nem szükséges kitekert pózokban ücsörögni, és a Himalájába sem kell elutazni érte.

  TOVÁBB
 • Egy fiatal vállalkozó tapasztalatai a meditációval

  Egy fiatal vállalkozó tapasztalatai a meditációval

  „Meditálni fura dolog – legalábbis ezt gondoltam róla először. Abban a hitben voltam, hogy valamilyen lelki problémák miatt választja ezt az utat valaki, és a »normális« embereknek erre egyáltalán nincs szükségük…”

  TOVÁBB